Η KIPI κατασκευάζει καυστήρες pellet από τον Νοέμβριο του 2013, αλλά η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994. Το πλεονέκτημά της είναι οι ευρείες τεχνικές γνώσεις και καινοτόμες λύσεις σε πολλούς τομείς. Λειτουργώντας ως «Biuro Techniczno Inżynierskie Jan Gumkowski» σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας. Από την αρχή της εργασίας μας στον καυστήρα με περιστρεφόμενο θάλαμο καύσης συνεχώς επεκτείνουμε τις γνώσεις μας στις τεχνικές θέρμανσης για να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες στους πελάτες μας.

Περιστρεφόμενος θάλαμος καύσης για αποφυγή καθαρισμού του καυστήρα.
Οι περισσότεροι καυστήρες απαιτούν καθαρισμό δύο φορές την εβδομάδα. Ο καυστήρας της KIPI χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό μηχανισμό καθαρισμού – περιστροφική καύση και θάλαμο ανεμιστήρα και έτσι δεν χρειάζεται να καθαρίζετε καθόλου τον καυστήρα. Η αρχή της λειτουργίας είναι πολύ απλή – οι απλές λύσεις είναι πάντα οι καλύτερες. Ξεκινήσε την ερευνητική της εργασία για τη λύση αυτή ήδη το 2010. Η ανεξάρτητη έρευνα της κατέληξε σε ένα μοναδικό σχεδιασμό του καυστήρα. Το παρουσιάσαν στην πολωνική αγορά το 2013 και έκτοτε εφαρμόσαμε κάποιες βελτιώσεις που έκαναν τον καυστήρα ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη προϊόν.

Ο περιστρεφόμενος θάλαμος καύσης σας εξασφαλίζει την άνεση και την άνεση σας – εξοικονομείτε χρόνο, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για καθαρισμό του καυστήρα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπο βιοκαυσίμου όπως pellet ή κουκούτσι ελιάς.

Ο θάλαμος καύσης περιστρέφεται και καθαρίζεται από τέφρα και σκουπιδάκια εξασφαλίζοντας σταθερή και αποτελεσματική λειτουργία του καυστήρα, αποτρέποντας τυχόν πτώση της χωρητικότητας και φράξιμο.

Σας προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες συσκευές – πλήρως αυτοματοποιημένους καυστήρες για καύση pellet η κουκούτσι ελιάς. Εγγυόμαστε την ποιότητα κατασκευής και τον λεπτομερή σχεδιασμό.

Είμαστε η μοναδική και αποκλειστική εταιρεία στην Ελλάδα που εισαγάγει τον αυτοκαθαριζόμενο καυστήρα και η τεχνολογία μας προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

Σήμερα προσφέρουμε καυστήρες χωρητικότητας 5-250kW, αλλά σύντομα η προσφορά μας θα περιλαμβάνει επίσης καυστήρες με περιστρεφόμενο θάλαμο καύσης χωρητικότητας 300kW, 350kW και 500kW.

Τα οφέλη σας – ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καυστήρων pellet KIPI

 

Εξοικονομήστε χρήματα
Το Pellet και το κουκούτσι ελιάς είναι μια εναλλακτική λύση από άλλα στερεά καύσιμα.
Η λύση που χρησιμοποιούμε – διαιρώντας τον αέρα στον πρωτογενή και μετά τον καύση αέρα – παρέχει πιο αποτελεσματική καύση και λιγότερη ρύπανση.
Επιπλέον, οι καυστήρες μας μπορεί να καίγουν καύσιμα κατώτερης ποιότητας και αγρο-σφαιρίδια που φράζουν άλλους καυστήρες και διακόπτουν τη λειτουργία τους.

Επιπλέον – οι λύσεις μας επεκτείνουν τα διαστήματα συντήρησης και συντήρησης του καυστήρα χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης των κύριων εξαρτημάτων του (το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ο θάλαμος καύσης).

Εξοικονομήστε χρόνο
Οι καυστήρες KIPI με τους περιστροφικούς θαλάμους καύσης λειτουργούν όλη την εποχή χωρίς καθαρισμό. Μόλις γεμίσετε το καύσιμο στο δοχείο.

Ο καυστήρας ανάβει και σβήνει ανεξάρτητα – χωρίς την επέμβασή σας. Μπορείτε να περάσετε με ασφάλεια μια ημερήσια εκδρομή και εάν θέλετε να έχετε πλήρη έλεγχο – μπορείτε να παρακολουθήσετε τη λειτουργία του καυστήρα online.

Άνεση και άνεση
Το δοχείο είναι καθαρό καύσιμο – δεν αναμένεται σκόνη ή ρύπος στο χώρο του λέβητα. Επιπλέον, ο περιστροφικός θάλαμος καύσης του καυστήρα δεν απαιτεί καθαρισμό (οι κανονικοί καυστήρες χρειάζονται καθαρισμό ακόμη και δύο φορές την εβδομάδα).

Τα προϊόντα μας διαφέρουν πραγματικά από άλλες λύσεις που προσφέρονται στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα οι καυστήρες μας διαθέτουν περιστρεφόμενο θάλαμο καύσης και ανεμιστήρα, ο οποίος ενισχύει την αποδοτικότητα της διαδικασίας αυτοκαθαρισμού του καυστήρα, ο οποίος απομακρύνει τη σκόνη, τη σκωρία και την τέφρα.

Φροντίζετε την οικογένειά σας.
Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού και συντήρησης σε συνδυασμό με την επιλογή παρακολούθησης on-line επιλέγεται συχνά ως λύση για τους ηλικιωμένους – παρέχεται ασφαλής, φθηνή και αβίαστη θέρμανση. Το μοναδικό σας καθήκον είναι να ξαναγεμίσετε το καύσιμο.

Εσείς φροντίζετε για την ασφάλεια
Ο σχεδιασμός του καυστήρα και η σπειροειδής κίνηση του φτερού φλόγας στον τροφοδότη ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αναδρομής. Το σύστημα ελέγχου παρακολουθεί και ειδοποιεί για επικίνδυνες συνθήκες λειτουργίας.

Απλή λειτουργία
Ο διαισθητικός ελεγκτής είναι πραγματικά εύκολος στη χρήση.

Φροντίζετε για το περιβάλλον.
Το pellet είναι οικολογικό καύσιμο.
Σας ενδιαφέρει το περιβάλλον και η οικογένειά σας. Ο καπνός από την καμινάδα είναι ξεκάθαρος χωρίς δυσάρεστη οσμή.

Online έλεγχος
Η επιλογή του on-line ελέγχου σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τη λειτουργία του καυστήρα όπου κι αν βρίσκεστε.

Παίρνετε το προϊόν της υψηλότερης ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για τους τελικούς χρήστες. Η τεχνολογία μας που χρησιμοποιείται στους καυστήρες KIPI είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύση.

Εάν είστε εγκαταστάτης, η εγκατάσταση και συντήρηση του καυστήρα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Όλα αυτά χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του καυστήρα (ο μόνος καυστήρας αυτού του τύπου στην αγορά).